Josefin Malmqvist

Gud vad jag älskar lite klimatförändringar. Om det inte varit 1 april.

Lämna en kommentar

Inglasad backe.

Och för att vara skidfantast är det inte någonting självklart att säga. Hur som haver är det synd att  Stockholm inte får en inglasad skidbana; det hela var en aprilskämt från DN-redaktionen. Synd! Inomhus-skidbanor finns från Tyskland till Dubai, så helt galet är det inte. Den utanför Hamburg är visst en av de första – allt för att de kulturtörstiga och framför allt musikgalna (bl.a. här Beatles slog igenom) hamburgarna ska få tillfredsställa sitt behov av snö.

Den påhittade inglasade banan i Täby skulle hållit öppet från september till april skrev man i artikeln! Gud vad underbart det hade varit! Man kan ju bli sugen att bosätta sig i hufudstaden för mindre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.