Josefin Malmqvist

Soros is back.

1 kommentar

George Soros. I Sverige är han väl mest känd för sina spekulationer mot den svenska kronan, som tvingade  centralbanken att släppa kronan flytande. Nu är han alltså tillbaka, denna mästare i att tjäna pengar och utnytja marknadens svängningar. 77 år gammal är han nu vassare än någonsin. I fjol tjänade han 3 miljarder dollar på den pågående finanskrisen i USA. Inte så illa som på 30-talet, men vi har ännu inte nått botten är hans prognos av läget. Säger han det är det nog så. Och inte har man mycket att hålla sig i heller när det gungar. Bäst att köpa hans nya bok ”The new paradigm for financial markets: the credit crisis of 2008 and what it means”. £18 på Amazon; det är nog väl investerade pengar.

En tanke på “Soros is back.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.