Josefin Malmqvist

Kanske en mördarsnigel till frukost, herr Ander(s) Ygeman

Lämna en kommentar

snigel56Min vän André Assarsson tipsar på sin blog om att den socialdemokratiske Anders Ygeman, för övrigt också ordförande i miljö- och jordbruksutskottet, är upprörd över att regeringen inte prioriterar frågan om mördarsniglar. Vem kan bekymra sig om arbetsmarknadspolitik och ekonomisk tillväxt när man har mördarsniglar i trädgården?!

Här kan Ygeman hitta tips på hur dessa kan bekämpas den gamla hederliga vägen. Annars tänkte jag rekommendera tillagning, vilket inte är helt ovanligt, inte minst i Frankrike. Själv har jag en passion för vinbärssniglar i vitlök, men måste erkänna att jag ännu inte provat denna mördarsnigeltoast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.