Josefin Malmqvist

Blir man inte bara trött?

Lämna en kommentar

Så nu kommer fru gårman komma gående i sin klänning, fick vi veta i veckan.

Lustigt det där med feminism och ”jämställdhet”; det tenderar bli så att ändamålet helgar medlen, om nu ändamålet ens är helgat från början. Tänk på de som inte har klänning, eller inte är kortklippta, de som har rastaflätor, som inte har några bröst osv, ska de också få egna övergångsställesskyltar?

Ibland tror jag politiker tänker lite väl hårt; ett typexempel på sånt politiker inte ska tänka på alls. Är det bara jag som känner att politikerna kan koncentrera sig på arbetsmarknaden, sänka skatter och förbättra skolan? Det är ju inte som att det saknas frågor att engagera sig i. Jag känner iallafall att mina skattepengar kan gå till bättre saker.

Namninsamling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.