Josefin Malmqvist

Med Keynes och rödbränd näsa.

1 kommentar

Över 20 grader varmt och strålande sol. Efter 10 olidliga minuter i biblioteket fattade jag beslutet att flytta mig själv och Keynes alla ekonomiska ekvationer och grafer ut på gräsmattan utanför mitt fönster. Helt underbart.  Nu lyser min näsa rödare än Rudolfs, av solen och pollen. Men det var det värt. Två timmar av solsken på mina kritvita ben gjorde susen. Man behöver inte längre solglasögon för att skydda sig mot dess ljusreflektioner. Nu ljuser de istället blekt ljusrosa i sommarvärmen. Beach08 – here I come.

Som tur är så är beachen ännu många tusen sidor ekonomisk teori bort. Bäst jag skyndar mig tillbaka till Keynes.

En tanke på “Med Keynes och rödbränd näsa.

  1. Här var idag 40 grader och nu efter midnatt är det fortfarande 27. Tack för en trevlig blogg från ännu en exilsvensk.Vi tycks bli allt flera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.