Josefin Malmqvist

Äntligen!

Lämna en kommentar

Efter jag vet inte hur många timmar har jag äntligen avslutat mina jämförande ”Keynesianska” kurvor och ekvationer. Suck. Klockan är 4 här i England och jag börjar bli lite mosig i huvudet. Varför lär man sig aldrig? Eller jag gör inte det iallafall. Jag kan ha hur mycket tid på mig som helst, men det slutar ändå med att jag gör arbetet sista minuten. Vet inte varför; blir så trött på mig själv. Nog inte läge att fundera mer på det just nu. Sängen ser lockande ut där borta i hörnet och min italienskaklass, med min fruktansvärt excentriske italienare till lärare, börjar om sex timmar så bäst att få lite vila innan dess. Och så ska jag ju träffa David Cameron imorgon! Nu får jag skynda mig i säng! Godnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.