Josefin Malmqvist

Johannas student!

2 kommentarer

Björkris, gula och blå ballonger i korrekt proportion (annars Gud nåde…). Kontrasten från Rousseaus politiska teorier på planet, till att genast sättas i arbete med att blåsa ballonger och duka, var slående.

Det var underbart med en blixtvisit till sol och värme. Och kul att alla lyckats hålla det hemligt för Johanna, så att hon inte visste att jag kom. För överraskad blev hon 🙂

Farmor, mormor, släktingar, vänner och grannar. Det var kul att vara hemma ett ögonblick, även om det känns tungt att vara tilbaka i ett gråmulet England i två veckor till.

 

La Familla. Lägg gärna märke till färgskillnaden, då jag är kritvit på engelskt manér och övriga är bruna som pepparkakor redan första veckan i juni! Kolla in Johannas plakat i bakgrunden; visst ser hon finurlig ut?

 

Johanna och mormor.

Hemma i djungeln.

2 tankar om “Johannas student!

  1. Johannas student!

    Tack Josefin för att du kom hem, Oxford – Malmö t/r på 24 timmar vilken prestation, och förgyllde lillasyster Johannas studentdag och hennes studentfest! Underbart härligt att få träffa dig om så bara för några timmar. Tack för proffsig hjälp med ballongblåsning…
    Hoppas att även du får en chans att njuta av det svenska solskenet då du har avslutat terminen om ett par veckor. Välkommen hem!
    Vi saknar dig mycket här!

  2. Hey Josefin!
    So cool that you have a blog, its great! I just had to comment because I nanny for a family in Limhamn and walk home to Västra Hamnen.. most of the time.. ha 😉 Anyway, I recognized your house in that picture.. cause I walk by it all the time! Super exciting. i know! hehe.. I can’t believe it has been almost a year since the Paris trip.. time really flies! I am moving back home to the US at the end of July, but for now just enjoying the beautiful weather in Malmö! Maybe i’ll see you at the beach this summer! Take care!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.