Josefin Malmqvist

Sveriges nationaldag.

Lämna en kommentar

6 juni. Sveriges nationaldag. Jag känner det inte, kärleken till fosterlandet som jag bör känna. Kanske är det för att jag befinner mig på andra sidan kanalen. Någonstans inom mig har jag en känsla av att det är någonting annat. Kanske behöver vi inte en röd dag för att fira vårt land; det är kanske någonting vi ska göra varje dag? Detta är ju bara en möjlighet för högerextremister att göra Hitlerhälsning i nationell tv. Inte konstigt att gemene man inte vågar fira.

Svensk flagga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.