Josefin Malmqvist

Berlin über alles

Lämna en kommentar

Sen började matchen. Semifinalmatchen som jag helst hade sett från Berlin. Det måste vara den perfekta platsen för att titta på en sådan match.

Tyskland – Turkiet.

Rafflande match, framförallt tack vare Turkiets aggressivitet. Och de ständiga ”tillfälligt avbrott”-avbrotten. Herre gud, sånt får inte hända. Mitt i matchen! Att få de avgärande målen refererade i efterhand känns lite sorgligt.

Undertiden letade jag lägenhet i Berlin. Det finns massor att välja mellan på internet, men var ska man börja? vilket projekt det visade sig vara! Knappt 10 mail har jag skickat till olika boendekollektiv, så vi får se hur det går. Men nu börjar det ju brinna i knutarna. På söndag tänkte jag åka ner så förhoppningsvis har jag hittat någonting tills dess.

Ser verkligen framemot vistelsen! Tyskundervisningen kommer bli tuff, men Berlin som stad ska bli spännande. Det finns så mycket pågång på sommaren! Berättar mer imorgon. Sängen kallar, och de 300 utprintade sidorna med guidematerial om Berlin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.