Josefin Malmqvist

Resultat

Lämna en kommentar

Tydligen har mina exams-resultat kommit. Men jag kan inte hitta dem. Suck. Eller rättelse, jag kommer inte in på hemsidan. Frustrerande! En vän skev och grattade mig till att jag hade klarat mig, så det betyder väl någonting iaf. Men nu är ju väntan ännu värre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.