Josefin Malmqvist

Första helgen i Berlin.

Lämna en kommentar

Det har varit en kul första helg i Berlin.

Fredagkväll med middag med ett gäng vänner, några barer, 2 klubbar och en taxi hem sent på nattkröken. Sista klubben var riktigt bra, precis invid Hackescher Markt.

Lördag tillbringade vi, ett gäng tjejer, på Kuh’damm med en guidad tur, shopping, lunch på forna Västberlins lyxhotell och KaDeWe. Hem för omsvidning och en stunds vila innan kvällens middag på en kvärgata till Kurfürstendamm.

Idag söndag har jag däremot tagit det lugnt. Efter 7 intensiva dagar i Berlin, kände jag att jag behövde några timmar på egen hand. Utrustad med en bok, efter 10 timmars sömn, begav jag mig efter ett antal omvägar till Litteraturhaus på Fasanenstrasse där jag satt i flera timmar, drack kaffe och läste. En riktigt skön dag. Nu har klockan dock blivit två och jag ska snart upp igen. Håller tummarna för att nycklarna till lägenheten jag fått låna här nere kommer imorgon så jag kan flytta! Måste upp och göra min hemläxa dessutom. Det är tufft att vara tillbaka i skolan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.