Josefin Malmqvist

Härlig morgon i Tiergarten.

Lämna en kommentar

Stack ut och sprang direkt när jag vaknade. En så skön morgon! Tänkte i min enfald att jag skulle springa runt Tiergarten, runda Brandenburg Tor, Riksdagshuset och sen tillbaka igen. Det var lite längre än jag väntat mig… Även när jag sneddade över Siegessäule tog det nästan 1,5 timme allt som allt. Men vilken härlig morgon!

Sitter och äter lite brunch och beundrar mina många skrapsår jag tillgodogjort mig efter att ha stupat med huvudet före ner i Kurfürstenstrasse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.