Josefin Malmqvist

Nya äventyr.

Lämna en kommentar

Inatt bär det av på nya äventyr. Ska bli skönt med en veckas semester. Må låta löjligt, men jag behöver verkligen en stund på en strand, i solen, för att kunna koppla av – på riktigt. En vecka i Grekland med riktig värme – sen har jag laddat om. En veckas solbränna.

Ska bli riktigt skönt.

Inatt är jag tillbaka i Stockholm. Känns lite konstigt. På bussen frågade mannen mittemot mig om jag brodde i Sthlm. ”Nej”, sa jag. Och så funderade jag. För 6 månader sedan sa jag att jag gjorde det. Konstigt egentligen det där. Var är hemma? Jag har fortfarande ingen aning. Inte lönt att försöka lista ut det nu.

Ska upp igen om 5 timmar. Stön. Men det gör ingenting. För det bär av på nya äventyr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.