Josefin Malmqvist

Dimma over London

Lämna en kommentar

Ar det inte markligt att just nar jag ska flyga tillbaka till London, da ar det supertjock dimma sa inga plan kan landa pa manga timmar? Aven om det var surt att sitta pa Arlanda och hanga en halv dag, var det ganska underhallande att iakta alla upprorda manniskor som ska krava allt mojligt. Sjalv var jag ovanligt imponerad av SAS hantering. Anda finns det alltid manniskor som hoppar och skriker och brakar. Basta var nastan gubben som skrek att det ar sa har man blir staffad for att resa med lagprisbolag som SAS. Undrar nar SAS blev ett lagprisbolag. Sjalv ruinerade jag mig fullstandigt pa den har biljetten… Han skulle hur som helst ha flugit med BA skrek han. Sen att de var ytterligare 2 timmar forsenade ar en annan femma…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.