Josefin Malmqvist

Ny Kärlek

Lämna en kommentar

Jag har en passion för konst, framför allt från förra sekelskiftet. I synnerhet impressionisternas verk, men även något tidigare konst. Det är ytterst sällan jag skulle falla för modernare konst, det måste jag medge, undantagit fotografier såklart. Annie Leibovitz är en favorit.

Hur som helst så kom det sig att jag snubblade över denna för mig ”nya” konstnär – Oscar Koller – på Zürich Kunsthaus  för någon vecka sedan. Det var framför allt hans valmoblommor jag förtjusade mig i. Love at first sight. Vet inte vad det är; någonting med enkelheten och den fantastiska röda färgen i häftig kontrast.

poppies-print-c10100527

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.