Josefin Malmqvist

Kampanj på Ribban!

Lämna en kommentar

I förmiddags kampanjade Moderaterna i Slottsstaden på Ribersborgsstranden i samband med fälttävlan. Mottagandet var positivt och moderat-bananer och godis var särskilt populärt i den regntyngda luften. Det känns att valrörelsen börjar dra igång nu!

Foto: Fredrik Eklund

Resten av dagen ägnade vi åt att (försöka) ta bilder till ungdomslistan-foldern. Tyvärr vräkte regnet ner hela eftermiddagen och kvällen så det var lättare sagt än gjort, men efter att ha flängt runt mer eller mindre hela stan efter lämplig regn-foto-plats, lyckades vi tillslut få ihop ett gäng bilder. Resultatet kommer upp i morgon så fort jag fått bilderna från fotografen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.