Josefin Malmqvist

Clownpolitik

1 kommentar

Vad har hänt med oppositionen?

Det ena mer desperata förslaget efter det andra trillar nu in! I förra veckan kom förslaget från (S) om butlers i tunnelbanan; nu vill miljöpartiet införa clowner på ålderdomshem för att öka stimulansen hos de äldre. Det uppger idag Esabelle Dingizian (MP) till Expressen. Även språkröret Peter Eriksson hakar på förslaget.

Att som pensionär få uppleva en större valfrihet bland äldreboenden, eller en högre grad av kvalitet och en mer kompetent personal är bara några få riktlinjer i Alliansens politik för de äldre.

”Visst kan det vara trevligt med ett extra skratt åt en betald tjänsteman i röd näsa, men är det verkligen en valfråga som lyfter fokus på de äldres situation i Sverige?” skriver Martin Landl på muf.se

Det är ingen nyhet att det går dåligt för oppositionen just nu. Inte minst SIFOs mätning som publicerades igår, där Alliansen får egen majoritet, visar på detta.

Snälla oppositionen, kan inte valrörelsen få handla om seriöst politik för Sveriges framtid, istället för desperat clownpolitik?

En tanke på “Clownpolitik

  1. Heja Josefin! // Maine Godderidge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.