Josefin Malmqvist

Apotekslycka

Lämna en kommentar

Har en galet stressig dag med flera möten och en alltför lång to-do-lista med allt som ska klaras av innan jag sticker till London om någon timme.

Mitt i allt ringde de hemifrån och bad mig köpa Alvedon på Kronprinsen på vägen. Min första tanke var: nej! Apoteket på Kronprinsen har alltid en galet lång kö – det har hänt att jag blivit stående där i över en timme förut.

Men så insåg jag att friheten hade kommit till Kronprinsen. Sen avregleringen av apoteksmarknaden i våras har två nya apotek etablerats i Kronprinsen. Alltså tre apotek där det tidigare bara fanns ett.

Personalen var glada och trevliga. Och när jag frågade efter alternativ till Alvedon fick jag snabbt ett billigare varumärke med samma innehåll! Det kallar jag frihet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.