Josefin Malmqvist

Nya utmaningar!

Lämna en kommentar

Kan idag äntligen berätta att jag efter sommaren börjar som projektledare och konsult på risk- och krishanteringsföretaget 4C Strategies. Ser fram emot att få vässa min kompetens inom krishantering och samtidigt dra nytta av mina erfarenheter inom kriskommunikation och offentlig sektor.

Jag hoppas att min breda erfarenhet från offentlig sektor, som politiker och tjänsteman, ska bli ett värdefullt komplement till 4C Strategies starka team. I mina senaste roller har jag hanterat bilden av olika kriser, nu ser jag fram emot att även få arbeta mer förebyggande.

Mer i pressmeddelandet på MyNewsdesk eller i Dagens Opinion.

 

10432157_735206959890861_6940796029874523461_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.