Josefin Malmqvist

Om Josefin

L1200818.jpg

Riksdagsledamot (M) för Stockholms län. Ledamot i arbetsmarknadsutskottet och suppleant i finansutskottet och EU-nämnden.

Ordförande för Moderatkvinnorna.

Personvald kommunfullmäktigeledamot i Sundbyberg. Tidigare kommunalråd för arbete, integration och socialtjänst för Moderaterna i Sundbyberg.

Jag har en examen i filosofi, statsvetenskap och nationalekonomi från University of Oxford. Tjänstledig från rollen som managementkonsult på kris- och riskhanteringsföretaget 4C Strategies.

Har varit politiskt engagerad i Nya Moderaterna i över 10 år, bland annat som distriktsordförande för MUF Skåne och kommunfullmäktigeledamot i Malmö stad.

4 tankar om “Om Josefin

 1. Gillar din blogg skarpt. Trillade in av en slump men hittade massa trevliga grejer här, bl.a. Norberg-grejen som jag inte sett tidigare.

  Ha det fint!

 2. Samma här, trillade in av en slump och läste snabbt igenom alla inlägg som jag tyckte var otroligt skärpta och väl genomtänkta. Jag bodde i Oxford i tre år och det är kul att se bilder från Oxfords alla hörn och speciellt läsa om hur dina studier går.

  Lycka till med dina studierna och fortsätt gärna skriva!

  Mvh
  P.D.W

  (Ps. Jag bodde i Iffley Village där finns det en restaurang som heter ”Anorra eller The Tree Hotel” som har den bästa chicken tikka masala jag någonsin ätit. hint hint. )

 3. Jag såg precis ett dokumentärprogram om motion i relation till hälsa. I slutet av programmet fick jag höra ett citat som jag inte hann memorera. Därför försökte jag återfinna programmet på internet.

  Tyvärr hittade jag det inte… Istället fann jag dig!
  Livet är märkligt, lustigt och ibland obeskrivligt.

  Du gjorde mig glad / J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.