Josefin Malmqvist

Back in business

Har varit utan internet sedan i onsdags. Känns som en evighet; nästan en vecka.

Ny grupp, nya äventyr.

Sol på landstigningsstränderna igår. Regn och högvatten på Mont St Michel idag.

Imorgon bitti blir det Calva. Bäst jag lägger mig nu. Måste avsluta det sista i utflyktsprogrammet till nästa år. Suck, det är sent.

Kan knappt lugna ner mig. Ringde Swedbank idag. Tydligen har någon försökt/har någon hackat sig in på mitt bankkonto. De spärrade mitt konto och var väldigt nöjda med detta. Klappade sig själva på axeln, men ingen förklaring till hur någon lyckats hacka mitt bankkonto. Ingen garanti för att det inte ska kunna hända igen. Jag förstår fortfarande inte.

”Det är sånt som händer”, var vad jag fick till svar. Man kan ju bli tokig för mindre! Vad är det för svar? Någon från USA har fått tag på mitt kortnummer och de tycker inte att det är konstigt?!

De stal en krona, men nästa gång kan det ju vara 100 000 kr. Hur ska jag kunna veta det? Suck. Bäst jag sover och tänker över det här. Imorgon blir det en lång dag. Skulle inte tagit den där sista Jägern.