Josefin Malmqvist

Catching up.

En vecka i Grekland. Det var helt underbart. Klarblått vatten, kul rese-sällskap, varmt och god mat. Perfekt. Jag lovar att återkomma med en reseberättelse. Har bara inte tid! Vill så gärna skriva; allt vad jag tänker. Men ofta kommer inte tankarna ut förrän nya tankar tagit deras plats.

Hade bara tid att komma hem och vända. Ett par glas (flaskor) rödvin med Johanna, mycket prat och så våra två favoritbloggar: Riche och Carro… Det är synd att jag inte kan skriva så underhållande.

Själv sitter jag nu åter på ett hotell. Solingen i Ruhrområdet. Det blir inte mer spännande än så. Har aldrig bott här innan så lite annorlunda är det allt. Imorgon fortsätter vi mot Normandie. Jag har en stor grupp och en glad chaufför med mig så det ska bli en kul vecka med mycket jobb. Har inte varit i Normandie ännu i år och guidat så ska bli riktigt kul att komma tillbaka! Det är ju ett så fantastiskt område; det bästa i Frankrike om du frågar mig. Träffade en del gamla gäster idag i Neustadt på restaurang Pireus, vilket alltid är kul!  

Läser om katedralen i Amiens. Ska dit och äta lunch imorgon. Jag la in det i vårt program i år, mycket med tanke på det vackra katedralen. Själv har jag inte varit där på flera år så blev lite osäker nu på. Det löser sig säkert. En vacker katedral är det iallafall.

Ser hur som helst framemot imorgon kväll. Ett kanonhotell, lugn och ro, internet på rummet och en kopp te. Ska bli riktigt mysigt. Då ska jag berätta mer om min senaste resa. Sov sött sålänge.