Josefin Malmqvist

En dag i juni.

Tillbaka i Malmö och verkligheten.

Inläggen blir sporadiska. Inte så mycket på grund av en mental idétorka utan snarare Telias plötsliga  internetkrigsföring som tidvis lämnar huset helt utan internetuppkoppling. Otroligt så beroende man är av internet. Hur gjorde man förr? Låter som en kliché, men man känner sig verkligen strandsatt när man plötsligt lämnas vind för våg, utan internet.

Nog om det. Det blev en shoppingrunda till, fast i Malmö. 6 par skor har ni inhandlats på 2 dar. 4 klänningar. Och en massa annat. Får nog hålla mig lugn ett tag nu. Bara för att få in mina nyförvärv i garderoben krävdes en dag av omorganiseringar och rationaliseringar i garderobsvärlden.

Sen kom solen. Ända sedan min sena ankomst till Sverige har jag tålmodigt väntat på några ynka solstrålar för att blända min blekvita hy. Så skönt! Idag, plötsligt, när jag var mitt uppe i stora dammoln i klädhögarna på mitt rum, tittade solen fram en stund. Makalöst. Nu har jag istället en blekvit hy med illröda fläckar, men det känns mycket bättre. Nu är jag iallafall på rätt väg.

Sommaren är här. Nya sommarkläder och rödbränd hy.