Josefin Malmqvist

En riktig fredagkväll…

Igår kväll blev värre än väntat.

Egentligen var det bara en vinprovning i vanlig ordning.

Men så blev det en annan mottagning innan. Det var the Oxford and Cambridge Club i London som bjöd in till drinkar i the Rhodes House. De vill uppmuntra fler yngre att söka medlemskap.

May 2009 038

Rhodes House

May 2009 039

Elise och jag bestämde oss faktiskt för att gå med. Jag är inte medlem i någon annan klubb i London så ska bli trevligt! Men hjläp vad kallt det var igår!

Efter mottagningen rusade jag vidare till kvällens vinprovning.  Jag har varit dålig på att berätta om alla vinprovningar. Minst en gång i veckan arrangerar vi vinprovningar med Oxford University Wine Circle.

Igår var det australiensiskt: Two Hands. Michael, en av de två händerna, var otroligt trevlig och flera av vinerna imponerade stort. Tänker man på Shiraz från Barossa föreställer man sig generellt stora, vräkiga viner, alltför ofta utan finess. Two Hands Shiraz Barney’s Block McLauren Vale 2007 kan jag varmt rekommendera.

Efter provningen var det middag i vanlig ordning; just denna kväll på Branca. Ett supertrevligt ställe! När middagen var över gick vi vidare till Kukuii och dansade till småtimmarna.

Insåg inte förrän idag vilken tuff kväll det måste varit för min lever. Huvudvärken hänger fortfarande i, ekonometrin känns hopplös och det är snart dags att svida om inför kvällens bal! Nog bäst jag sticker ut en runda i löpspåret!