Josefin Malmqvist

T5 lever upp till sitt rykte.

Jag ska verkligen inte klaga; jag tycker att Heathrows nya terminal överträffat förväntningarna de gånger jag passerat senaste månaden. Men igår slog de alla rekord. Under loppet av 20 minuter lyckades de ”garantera” att min resväska på något sätt hamnat på tre helt olika platser i världen. Det förstår man ju, jag flög ju från Kastrup till Heathrow med BA. Det är ju mycket som kan gå fel på den sträckan.

Tur man står på sig ibland. Istället för att bara acceptera att ”alla försvunna Köpenhamnsväskor kommer om 4 timmar”, insisterade jag på att jag ville veta exakt var min väska var. Den var påväg till USA.

Hur som helst så varade hela farsen i 40 minuter, varefter jag beslutade mig för att på egen hand gå och leta rätt på min väska, varpå jag hittade väskan utan att personalen la märke till det.

Så det slutade väl tillslut, men akta er för personalen vid bagageutlämningen.